Search
Close this search box.

Flagship Products

Projekt »Flagship Products« se v okviru Programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Avstrija izvaja v obdobju 2014-2020.

Cilj projekta Flagship Products je, v kombinaciji z vodilnimi produkti, razviti nove turistične ponudbe in s tem ustvariti izjemna počitniška doživetja, ki jih druga območja ne bodo mogla enostavno kopirati. Ob tem spodbuja inovativno medsektorsko sodelovanje te rnove oblike trženja območja. Vse aktivnosti se bodo izvajale po enoviti, bilateralno razviti metodologiji. Za termalno in mineralno vodo, jabolka in bučna semena bodo razvita skupna čezmejna partnerstva. Predvideni rezultati projekta so krepitev ozaveščenosti o regionalnih posebnostih, nova sodelovanja, novi moduli usposabljanja, nove ponudbe produktov in doživetij v povezavi z vodilnimi produkti in zlasti novi turistični obiskovalci regije!

Več o projektu: Flagship Products – SI Interreg SI-AT

Več o projektu (v nemščini): Povezava

Partnerji v projektu: Qualifizierungsagentur Oststeiermark GmbH (A), Zavod za inovativnost in podjetništvo, Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota, Razvojna agencija Slovenske Gorice d.o.o., Tourismus-Regionalverband Oststeiermark, Thermenland Süd- & Oststeiermark Marketing GmbH, Regionalmanagement Südoststeiermark, Steirisches Vulkanland GmbH, Regions Entwicklungs- und Management Oststeiermark GmbH, Srednja šola za gostinstvo in turizem Radenci.

Skupna vrednost projekta: 1. 883.655,00 EUR

 

 

Skip to content