Search
Close this search box.

 

Dobrodošli v Gledališču Park, kjer se ustvarja pravo gledališko doživetje! Naša dvorana je popoln prostor za različne dogodke, od koncertov in predstav do konferenc in posebnih prireditev. S svojo impresivno kapaciteto in udobnimi sedeži bo vaš dogodek zagotovo ostal v spominu obiskovalcev.

Kapaciteta

Dvorana Gledališča Park v Murski Soboti ponuja 345 rednih sedežev, ki so razporejeni tako, da omogočajo jasen pogled na oder. Poleg tega imamo na voljo 14 dodatnih sedežev, ki jih lahko prilagodimo glede na vaše potrebe. S tem zagotavljamo udobje in prostornost za vse obiskovalce.

Oprema

Naša dvorana je opremljena z najnovejšo avdio in video opremo, ki vam bo pomagala ustvariti vrhunsko izkušnjo. Imamo tudi odlične tehnične ekipe, ki so vam na voljo za pomoč pri postavitvi in izvedbi dogodka.

Lokacija

Gledališče Park se nahaja v samem središču Murske Sobote, kar omogoča enostaven dostop za obiskovalce. Okolica ponuja tudi različne možnosti za pred- in po-prireditvene dejavnosti.

Cenik in Rezervacije

Za informacije o cenah zakupa dvorane in razpoložljivosti nas prosim kontaktirajte na naš kontakt za rezervacije. Ponujamo prilagodljive možnosti zakupa, da ustrezamo vašim specifičnim potrebam.

Gledališče Park lahko postane popolna kulisa za vaš naslednji dogodek. Naša ekipa je tu, da vam pomaga pri uresničitvi vaših idej in zagotovi nepozabno doživetje za vse prisotne.

 

Grajska dvorana v Murski Soboti je čaroben prostor, ki združuje bogato zgodovino z moderno eleganco, ustvarjajoč popolno kuliso za različne dogodke in prireditve. Ta čudovita dvorana se nahaja v samem srcu mesta, obdana z zgodovinskimi znamenitostmi in prelepim okoljem.

Zakup Grajske dvorane v Murski Soboti vam ponuja izjemno priložnost, da vaš poseben dogodek postane neponovljiv in nepozaben. Dvorana se ponaša z impresivno arhitekturo, visokimi stropi, teraso s panoramskim razgledom in prefinjenimi detajli, ki dodajo pridih prestiža vsaki prireditvi.

Prostorna dvorana je primerna za različne dogodke, vključno s porokami, banketi, konferencami, koncerti in drugimi prireditvami. Fleksibilna postavitev omogoča prilagajanje prostora glede na želje in potrebe gostitelja. Sodobna tehnična oprema je na voljo, da zagotovi brezhiben potek dogodka.

Gostje bodo navdušeni nad atmosfero Grajske dvorane, ki se prepleta z zgodovinskimi elementi in sodobnim udobjem. Čarobna svetloba, ki pronica skozi steklena okna, dodaja poseben čar prostoru, kar ustvarja edinstveno vzdušje za vsako priložnost.

Strokovno osebje Grajske dvorane vam bo stalo ob strani pri organizaciji dogodka, skrbno usmerjalo potek prireditve in poskrbelo za vaše udobje ter zadovoljstvo gostov. Zakup Grajske dvorane v Murski Soboti je odločitev, ki bo vašemu dogodku dodala pridih ekskluzivnosti in glamurja, obenem pa ohranila avtentičnost zgodovinskega okolja.

Pošljite povpraševanje

Za več informacij in možnost najema dvorane pokličite 02 521 43 84, pišite na polonca.gjorek@zkts-ms.si, ali uporabite kontaktni obrazec.

Skip to content