Search
Close this search box.

Aktivne zimske počitnice

V športni dvorani Osnovne šole III Murska Sobota smo med zimskimi šolskimi počitnicami organizirali pestre in brezplačne športne aktivnosti za otroke od 7. do 10. leta starosti. Otroci so vsak dan spoznavali različne športne panoge, obogatene s plesom, petjem ter družabnimi igrami.

Aktivno in zabavno zimsko druženje smo v sodelovanju z mentorji občinskih društev pripravili že devetič. V petih dneh smo na športnih aktivnostih gostili 52 otrok, ki so vsak dan aktivno preživljali čas in se učili novih veščin.

Druženje smo začeli z jutranjim razgibavanjem in ogrevanjem skozi igro, nato pa smo jim predstavili športne klube in društva. Letos so se otroci seznanili z rokometom, nogometom, namiznim tenisom, gimnastiko, atletsko abecedo, štafetnimi igrami in različnimi igrami z žogo. Posebno pozornost smo namenili tudi borilnim veščinam, kjer so otroci lahko spoznali osnove kickboxa. Navdušenje otrok je bilo izjemno, še posebej so uživali ob številnih predstavitvah.

Hvala vsem udeležencem, staršem ter športnim društvom in klubom, ki so pomagali popestriti zimski počitniški teden številnim otrokom.

Veselimo se že naslednjega leta, ko bomo spet skupaj ustvarjali aktivne in zanimive počitnice za naše najmlajše.

 

Skip to content