Search
Close this search box.
festival soboški dnevi

Javno povabilo k izvedbi gostinskih storitev na Festivalu Soboški dnevi 2024

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota (v nadaljevanju: naročnik) vabi vse zainteresirane ponudnike k predložitvi ponudb za izvedbo gostinskih storitev na prireditvi Festival Soboški dnevi 2024.

Največja tradicionalna prireditev v Murski Soboti, Festival Soboški dnevi, bo letos med 21. in 28. junijem, pričakujemo pa vsaj 7.000 do 10.000 obiskovalcev na dan na osrednjem prizorišču (mestni park).

Želimo si, da bi festivalske dneve, poleg odličnega programa, zapolnili tudi s kakovostno gostinsko ponudbo. Tudi letos bomo nadaljevali s konceptom ulične prehrane, raznolikosti okusov in ponudbe.

Na osrednjem prizorišču z velikim odrom, kjer bo program potekal v petek, 21. 6. 2024, v soboto, 22. 6. 2024, in v nedeljo, 23. 6. 2024, bodo v kulinaričnem delu na voljo točilni pulti (jurčki) za ponudnike pijače in stojnice za ponudnike hrane (1 ponudnik lahko zakupi tudi 2 prodajni mesti, 1 za hrano (stojnica) in 1 za pijačo (jurček)). Tudi ponudnikom prigrizkov (kot npr. pokovka in sladoled) in drugim ponudnikom v lastnih mobilnih enotah pa bo na voljo več lokacij na prizorišču.

Ponudniki svojo ponudbo posredujejo na naslov: Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota, Ul. Štefana Kovača 30, 9000 Murska Sobota, z oznako: »NE ODPIRAJ – PONUDBA ZA SODELOVANJE FESTIVAL SOBOŠKI DNEVI 2024. PRIJAVA NA SKLOP(E) … (navedite oznako sklopa)«, pri čemer mora biti na hrbtni strani ovojnice označen polni naslov pošiljatelja, ali na elektronski naslov: info@zkts-ms.si, pri čemer v zadevo napišejo: PONUDBA ZA SODELOVANJE, FESTIVAL SOBOŠKI DNEVI 2024. PRIJAVA NA SKLOP(E)

Naročnik bo upošteval popolne ponudbe, ki bodo na navaden poštni naslov ali na elektronski naslov naročnika prispele do 24. 5. 2024.

Povabilo k predložitvi ponudb za izvedbo gostinskih storitev na prireditvi »Festival Soboški dnevi 2024 in pripadajoče obrazce najdete na spodnjih povezavah.

Povabilo za izvedbo gostinskih storitev Soboski dnevi 2024

Obrazci za prijavo gostinske ponudbe z Soboske dneve 2024

Obrazci za prijavo gostinske ponudbe za Soboske dneve 2024

 

 

Vstopnice

  • V predprodaji

  • Na dan dogodka

  • Dijaki, študenti, upokojenci

Bi želeli biti obveščeni

o novih dogodkih, predstavah in koncertih?

*S klikom na “DA želim biti obveščen!” se strinjate s prijavo na e-novice. Na vaš e-poštni naslov bomo občasno pošiljali promocijske, marketinške in prodajne vsebine. Svojo privolitev lahko kadarkoli prekličete. Več informacij najdete nas strani Varnost osebnih podatkov.

Skip to content