AKTIVNE ZIMSKE POČITNICE 2022

V športni dvorani na Osnovni šoli  III v Murski Soboti smo v času zimskih šolskih počitnic, od 28. 2. 2022 do 4. 3. 2022, organizirali brezplačne športne aktivnosti za otroke med 7. in 10. letom starosti. Udeleženci so vsak dan spoznavali določene športne panoge. Manjkalo ni niti plesa, petja ter družabnih iger. Letošnjih Aktivnih počitnic se je udeležilo 33 otrok.

Aktivne zimske počitnice je šesto leto zapored priredil Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota v sodelovanju z mentorji iz številni športnih društev. To leto je dogodek medijsko pokrila tudi RTV Slovenija.

Otrokom so tudi letos bile ponujene in predstavljene številne kakovostne športne vsebine. Aktivnosti so se pričele z jutranjim razgibavanjem in ogrevanjem skozi igro, nato pa so sledile predstavitve športnih klubov in društev. Letos so se otroci seznanili z rokometom, hokejem na travi, gimnastiko, atletsko abecedo, štafetnimi igrami in igrami z žogo. Od borilnih veščin pa so pobliže spoznali veščine rokoborbe. Otroci so bili še posebej navdušeni nad mentorji ki so jim uprizorili obilje zdrave zabave.

Fotogalerija