Search
Close this search box.
Festival Soboški dnevi 2024

Parni Valjak (Hrvaška)

Prizorišče: glavni oder v mestnem parku

Zasedba: Husein Hasanefendić – Hus, Igor Drvenkar, Marijan Brkić – Brk, Zorislav Preksavec – Preksi, Berislav Blažević – Bero, Dalibor Marinković – Dado, Kristina Kresnik, Ana Kabalin

Parni Valjak je zasedba z eno najdaljših tradicij v tem delu Evrope in dobitnica nagrade porin za življenjsko delo. Skupini se je pred dobrim letom pridružil pevec Igor Drvenkar, ki je nasledil legendarnega Akija Rahimovskega. V prenovljeni zasedbi so tako že odigrali skoraj 30 koncertov po vsej regiji. Obljubljajo nekaj nove glasbe in pa zdaj že zimzelene Jesen u meni, Dođi, Ugasi me in Zastave ter številne druge uspešnice. Glasbeniki se zelo veselijo koncerta na letošnjih Soboških dnevih, saj pravijo, da jim največji užitek predstavljata oder in energija, ki jo ustvarijo v sodelovanju s publiko.

 

Vstopnice

  • V predprodaji

  • Na dan dogodka

  • Dijaki, študenti, upokojenci

Bi želeli biti obveščeni

o novih dogodkih, predstavah in koncertih?

*S klikom na “DA želim biti obveščen!” se strinjate s prijavo na e-novice. Na vaš e-poštni naslov bomo občasno pošiljali promocijske, marketinške in prodajne vsebine. Svojo privolitev lahko kadarkoli prekličete. Več informacij najdete nas strani Varnost osebnih podatkov.

Skip to content