Soboški tek 2015

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota ter Združenje atletskih sodnikov Murska Sobota so v soboto 30.5.2015 v murskosoboški Fazaneriji organizirali 14. Soboški tek, ki se točkuje za Pomurski rekreativni pokal. Športnega dogodka se je udeležilo okrog 110 udeležencev.

Prireditev se je odvijala v neposredni bližin mestnega stadiona Fazanerija v Murski Soboti. Tekaški del tekmovanja so pričeli najmlajši udeleženci, istočasno pa so se ob 16. uri na pot odpravili tudi pohodniki planinskega društva Matica in Mura.

Tekaške proge so bile speljane skozi sam park Fazanerija. Organizatorja sta za vse udeležence prireditve pripravila toplo malico, pijačo in spominsko majico. Tekmovalci, ki so dosegli prva tri mesta v posameznih kategorijah so prejeli spominske medalje, najboljši trije tekmovalci v skupni razvrstitvi pa tudi pokale.

Tako organizatorja, kot udeleženci so bili zadovoljni z izvedbo prireditve, ki jo je ob lepem vremenu spremljalo tudi precej navijačev in ostalih navdušencev tega športa.

Rezultati so v priloženem dokumentu. 

Fotogalerijo si lahko ogledate na povezavi: 14. Soboški tek.

Priloge

PriponkaVelikost
38.82 KB