Search
Close this search box.
dokumentarni film

Neskončni spomin, Čile, ZDA, 85 minut

celovečerni dokumentarni film

NESKONČNI SPOMIN, Čile, ZDA, 85 minut

Režija: Maite Alberdi

Nastopata: Paulina Urrutia, Augusto Góngora

Festivali in nagrade: Sundance (velika nagrada žirije za najboljši dokumentarec v sekciji svetovnega filma), Stockholm (nagrada za najboljši dokumentarec), nominacija za oskarja za najboljši dokumentarec, nagrada National Board of Review za enega petih najboljših dokumentarcev, Berlinale, San Sebastián, IDFA, Hot Docs, CPH:DOX, London, Ji.hlava, Toronto

Srce parajoč in hkrati navdihujoč spomenik neuničljivi moči ljubezni. Augusto Góngora, veteranski čilski novinar in pomemben kronist Pinochetovih zločinov, ter Paulina Urrutia, igralka, aktivistka in političarka, že več kot dvajset let živita v tesnem in ljubečem razmerju. Augustu so pred osmimi leti diagnosticirali Alzheimerjevo bolezen in od tedaj se par skupaj spopada z neizprosnim in vse hitrejšim upadanjem njegovih telesnih in duševnih moči.

 

 

Vstopnice

  • V predprodaji

    5€

  • Na dan dogodka

    5€

  • Dijaki, študenti, upokojenci

Bi želeli biti obveščeni

o novih dogodkih, predstavah in koncertih?

*S klikom na “DA želim biti obveščen!” se strinjate s prijavo na e-novice. Na vaš e-poštni naslov bomo občasno pošiljali promocijske, marketinške in prodajne vsebine. Svojo privolitev lahko kadarkoli prekličete. Več informacij najdete nas strani Varnost osebnih podatkov.

Skip to content