za nove abonente

VPIS GLASBENI ABONMA 2022/2023

Gledališče Park Murska Sobota

NOVI ABONENTI vabljeni k blagajni Gledališča Park v četrtek, 22., in petek, 23. septembra 2022, med 14. in 17. uro, da si boste lahko izbrali stalne sedeže za celo sezono.

CENA ABONMAJA 60 evrov – možnost plačila na en, dva (oktober, januar) ali tri (oktober, december, februar) obroke.

Program glasbenega abonmaja 2022/23

- oktober 2022: BIG BAND ORKESTRA SLOVENSKE VOJSKE IN MAJA KEUC AMAYA

Big Band Orkestra Slovenske vojske se bo z Majo Keuc Amayo na koncertu v Gledališču Park glasbeno sprehodil od prelepih priredb slovenskih ljudskih pesmi in najlepših Sinatrovih standardov do večnih soulovskih skladb Arethe Franklin.

- november 2022: VEČER ARGENTINSKE GLASBE – Marko Hatlak & FUNtango s solistoma Bernardo Fink in Marcosom Finkom iz Argentine

Bernarda in Marcos Fink nastopata na največjih svetovnih odrih, sta izjemna solista, rojena slovenskim staršem v Buenos Airesu (Argentina). Leta 2013 sta prejela nagrado Prešernovega sklada, letos pa državno odlikovanje, srebrni red za zasluge za dosežke na glasbenem področju.

Diskografija Bernarde Fink je bila med drugim nagrajena z nagradama grammy in diapason dʼor.

- januar 2023: MI2 AKUSTIČNO

Prepletanje glasbe in iskrivih dovtipov obiskovalcev nikoli ne pustijo ravnodušnih in skorajda ni koncerta zasedbe MI2, ki ga ne bi vsa dvorana sklenila bučno prepevajoč stoje.

- februar/marec 2023: 1 na 1: PREDIN IN MEF

Pod zastavo glasbenih dialogov 1na1 se bosta na odru Gledališča Park srečala dva legendarna glasbenika, Ježkova nagrajenca, iskriva pesnika in velika prijatelja, vedno lačni Zoran Predin in Drago Mislej – Mef.