OBVESTILO: ODPOVEDANI JUNIJSKI DOGODKI

Glede na vse ukrepe, ki jih je sprejela vlada zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa COVID-19, smo se na Mestni občini Murska Sobota in Zavodu za kulturo, turizem in šport Murska Sobota odločili, da odpovemo junijske prireditve, med drugim tudi FESTIVAL SOBOŠKI DNEVI,. Obenem zaradi ukrepov ne bomo izvedli majskih in junijskih terminov SOČNE VILICE.

O izvedbi dogodkov, ki so načrtovani od julija naprej, se še nismo odločili, saj čakamo na odločitev vlade glede rahljanja ukrepov.

Nadaljna obvestila o izvedbi dogodkov kot so SOČNA VILICA, SOBOŠKO POLETJE in SKRITO DVORIŠČE spremljajte na naših spletnih straneh in družbenih omrežjih.

V interesu vseh je varovanje zdravja in dobrobit državljanov ter izogibanje nevarnim situacijam. Na Zavodu za kulturo, turizem in šport Murska Sobota verjamemo, da se bo stanje v državi kmalu poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje. In takrat se bomo spet srečali ob dobri hrani na Slovenski ulici in uživali ob ritmu dobre glasbe na Skritem dvorišču ter Trgu kulture.