Magnifico & Filharmonični orkester srbske vojske Stanislav Binićki

Magnifico, bog te video

Gledališče Park

Zasedba: Schatzi - producent in bobnar, Jan Gregorka - kontrabas, Matija Krečič - violina , Matej Kuzel -  saksofon,  Ivan Pavlović - trobenta.

glasba iz filma Montevideo bog te video

Magnifico, odličen glasbenik z izvirno karizmo, duhovitostjo in seksapilom, ki uspeva doma in v tujini, je ponovno navdušil s tretjim filmsko glasbenim izdelkom (po Stereotipu in Prepisanih). Ustvaril je namreč glasbo za film in televizijsko nanizanko Montevideo bog te video. Film je v Srbiji in na Balkanu doživel izjemen uspeh, saj je najbolj gledan srbski film zadnjih 20-ih let in dobitnik več nagrad na filmskih festivalih.

Magnificova glasba iz filma je že ponarodela, saj jo predvajajo tako po »kafanah«, na svatbah in tudi pogrebih. Poleg Magnificovih značilnih melodij, daje glasbi poseben pečat filharmonični orkester srbske vojske Stanislav Binićki, ki s svojim eklektičnim zvokom na plošči ustvarja posebno atmosfero balkanskih šlagerjev in narodnih napevov iz 30-ih let.

Premierna predstavitev albuma in glasbe iz filma (album bo izšel 15. oktobra), ob spremljavi filharmoničnega orkestra Stanislav Binićki bo 1. novembra 2013 v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani, že nekaj dni za tem pa bomo Magnifica gostili na našem odru.

Poleg vojaškega orkestra, ki mu dirigira major Igor Mitrović, bo z Magnificom nastopila tudi spremljevalna ekipa, ki jo sestavljajo sami mladi virtuozi: producent in bobnar Schatzi, kontrabasist Jan Gregorka, violinist Matija Krečič, saksofonist Matej Kuzel in trobentač Ivan Pavlović.

Magnifico - Bum bum http://www.youtube.com/watch?v=U81M5IpX8T8

Magnifico - Cha Cha del Rio Drina http://www.youtube.com/watch?v=PgRfOD6dOlc

Magnifico - Ljubav u C duru http://www.youtube.com/watch?v=kBs_LrVPZQM

cena vstopnice: v predprodaji - 14 EUR, na dan koncerta - 18 EUR

Fotogalerija