potopisno predavanje

KOLUMBIJA in VENEZUELA

Gledališče Park Murska Sobota

Popotnika Rok in Katarina Hočevar bosta predstavila Kolumbijo in Venezuelo. Obiskala sta ju v sklopu 9-mesečnega potovanja po Južni Ameriki. Ko sta mislila, da sta videla že vse in ju nič več ne more presenetiti, sta ju državi popolnoma navdušili. Barve, ljudje, kultura, živahni ritmi in izjemna lepota narave.

V Kolumbiji sta si ogledala roza reko sredi prostrane savane, se nekaj dni kasneje vozila skozi puščavo, nato pa stala pod najvišjimi palmami na svetu in si ogledovala številne nasade kave, po kateri je Kolumbija poznana. Vožnja proti severu Kolumbije ju je peljala mimo naravnih jacuzzi bazenčkov sredi rečne struge in do vulkana, ki bruha blato.

Vse, kar trenutno slišimo o Venezueli, je njihova gospodarska in politična kriza. A Rok in Katarina bosta na potopisu pokazala in povedala, kako čudovita država je to. S fotografijami in pripovedjo bosta popeljala do najvišjega slapa na svetu, ki se nahaja sredi venezuelske džungle, pa do sipin, ki so otok povezale s celino ter do roza solin in čudovitih karibskih plaž.

Vabljeni na potopis, poln čudovitih fotografij in zanimivih prigod z eksotičnega potovanja po Kolumbiji in Venezueli.

 Cena vstopnice:

2 evra - v predprodaji

4 evre - na dan dogodka

Fotogalerija