koncert

Jernej Dirnbek - Dimek & Davor Klarić: Z MUZIKO O VINU IN LJUBEZNI

Gledališče Park Murska Sobota

SPOŠTOVANI ABONENTKE IN ABONENTI GLASBENEGA ABONMAJA,

vse, ki vam še vedno dolgujemo koncert iz sezone 2019/20, vabimo, da si z dvigom brezplačne vstopnice zagotovite obisk novembrskega ali decembrskega koncerta (16. december – ENSEMBLE CHAMBERJAM – strasten in ognjevit glasbeni dogodek ob 100. obletnici rojstva Astorja Piazzolle z mednarodno zasedbo glasbenikov). V novem letu 2022 poravnava dolga ne bo več mogoča.  

Zasedba:  Jernej Dirnbek – Dimek – glas in kitara, Davor Klarić – klaviature.

Jernej Dirnbek - Dimek in Davor Klarić sta člana glasbene skupine Mi2, prvi je pevec in kitarist, predvsem pa avtor večine uspešnic skupine Mi2, drugi eden najbolj iskanih klaviaturistov v Sloveniji.

Pred časom sta na oder postavila svoj"kantavtorski" glasbeni kabaret oziroma humoristični koncert Z muziko o vinu in ljubezni. Izbrani tematiki skladb – vino in ljubezen sta izraženi skozi besedila, ki so večinoma hudomušna, zabavna in zbadljiva, skozi prigode junakov pesmi pa na posrečen in luciden način nastavljajo ogledalo družbi.

Seveda pa je veseli značaj obeh nastopajočih poskrbi za to, da vsaj toliko kot skladbe poslušalce pritegnejo njihove napovedi, ki mejijo že skorajda na predstavo in so polne pristnega humorja, ki so ga zvesti poslušalci skupine Mi2 v preteklosti že dodobra spoznali.

Cena vstopnice: 15 evrov – v predprodaji, 18 evrov – na dan koncerta.