JANEZ NOVAK, SiTi teater Ljubljana, po komediji Saše Anočića

Gledališče Park Murska Sobota

SPOŠTOVANI ABONENTKE IN ABONENTI OBEH GLEDALIŠKIH ABONMAJEV,

vsi, ki vam še vedno dolgujemo predstavo (Abonma komedija) oziroma 2 predstavi (Abonma drama/komedija) iz sezone 2019/20, si boste lahko oktobrsko ali katero od naslednjih predstav (Tutošomato, Paloma) do konca leta ogledali  z dvigom  brezplačne vstopnice.  Če se boste odločili za tokratno predstavo, vas prosimo, da se z abonmajsko izkaznico oglasite pri blagajni Gledališča Park najkasneje do torka, 5. oktobra 2021. Drugi dosedanji abonenti lahko v tem času vstopnice kupite. Po tem datumu bomo vstopnice ponudili vsem drugim obiskovalcem in vam jih ne bomo mogli več zagotoviti.

Režija: Dejan Batoćanin in Uroš Fürst.

Igrajo: Klemen Slakonja, Tadej Toš, Gregor Podričnik.

Janez Novak, ljubeči mož, zagrizeni športni navijač za naše, vestni uslužbenec in vzorni državljan, se znajde pred življenjsko preizkušnjo, ko na sistematskem zdravniškem pregledu za napredovanje izve, da je okužen s skrivnostnim virusom. Njegovo življenje se nenadoma obrne na glavo in spremeni v nočno moro.

Komedija z izvirnim naslovom Smisel življenja gospoda Lojtrice izpod peresa nedavno preminulega hrvaškega avtorja Saše Anočića je pri naših sosedih dolgoletna uspešnica, ki z odštekanim humorjem mojstrsko nastavlja ogledalo sodobni družbi.

V režiji Dejana Batoćanina in Uroša Fürsta je nastala stripovska priredba izvirnika, netipična komedija z odlično igralsko zasedbo, dodelano vizualno podobo in pestro glasbeno kuliso znanih slovenskih ustvarjalcev.

Cena vstopnice: 18 evrov – v predprodaji, 22 evrov – na dan predstave

Nakup vstopnic za neabonente od 6. oktobra.