praznični koncert gospel glasbe

4Love Gospel Quartet

Gledališče PArk

Za Glasbeni abonma in izven.

Zasedba: Eddrena M. Goodwin - vokal, Casey Hobbs – vokal, Chakiyra Lewis - vokal, Tiffany Nealy – klavir/vokal

Skupina 4love je bila ustanovljena leta 2005. Sestavljajo jo štiri mlade pevke, ki prihajajo iz različnih glasbenih okolij. Čeprav imajo zelo raznolike  izkušnje v številnih glasbenih žanrih,  jih združuje strast do ustvarjanja gospel glasbe v vseh njenih  oblikah. Z njihovo interpretacijo se tradicionalni sakralni in sodobni urbani tokovi gospla zlivajo v presenetljivo sozvočje, ki tudi zaradi spontanosti nastopa, izjemne prezence in komunikacijskih spretnosti mladih vokalistk, vedno znova navdušuje številno publiko.

Skupina 4love je doslej izdala dva albuma (Celebration, 2006 in Christmas With 4love and Friends, 2008). Oba sta naletela na veliko pozornost pa tudi naklonjenost medijev, saj se skladbe pogosto predvajajo v glasbenih oddajah širom Združenih držav. Producenta in pisca besedil sta bila večkrat nagrajena Gene Peoples in Tedd Riley, ki sta prepoznala izjemen glasbeni potencial mladenk. Pri snemanju  albumov sta s kvartetom sodelovala tudi priznana umetnika Joey Williams iz zasedbe Blind Boys of Alabama in Craig Crawford.

Glasbenice skupine  4love nastopajo v različnih sestavah. Na njihovi prvi evropski turneji se nam bodo predstavile v originalni zasedbi, torej štirje vokali ob spremljavi klavirja, saj verjamejo, da lahko prav kot kvartet v polni meri izrazijo vse svoje kvalitete in najbolj prepričljivo nagovorijo občinstvo.

 

cena vstopnice za izven: v predprodaji: 14 EUR, na dan koncerta - 18 EUR

Fotogalerija