Aktivno v pomlad 2019

Minulo soboto je zavod v sodelovanju s številnimi športnimi društvi občanom že tradicionalno predstavil številne športne aktivnosti, ki so jim na voljo v Mestni občini Murska Sobota. Vse aktivnosti so se odvijale pod strokovnim vodstvom in so bile za občane BREZPLAČNE.

Pohod okoli Soboškega jezera je bil izveden pod okriljem Planinskega društva Matica. Sledila je Vadba na Trim stezi. V ŠRC Spartacusu je bil občanom predstavljen Spinning ter Crossfit, v TVD Partizanu pa so občanom predstavili oblikovanje telesa v fitnesu, Badminton ter Dodgeball, pod okriljem Dodgeball kluba Pomurje Murska Sobota. V sodelovanju s Kolesarskim klubom Pomurje smo izvedli kolesarjenje ob reki Muri, Teniški klub M. Sobota pa je v popoldanskem času na teniških igriščih v Fazaneriji predstavil igro tenisa. V popoldanskem času je sledila še predstavitev Joge, Aerobne vadbe za občanke ter Plesni mix za otroke. Prireditev se je zaključila s Tekom po Fazaneriji ter že tradicionalnim Balinanjem ter Ruskim kegljanjem pod vodstvom Društva upokojencev M. Sobota ter Društva slepih in slabovidnih M. Sobota.

V okviru letošnje prireditve se je občanom prvič predstavil Surf in sup klub Pomurje in obiskovalcem dal priložnost, da se seznanijo z možnostmi športne rekreacije ob soboškem jezeru.