Praznični december v Soboti 2018: BOŽIČNO SENJE

Drevored Martina Luthra

Središče Murske Sobote bo pred božičnimi prazniki zaživelo s prazničnimi hiškami in z drsališčem. Na novi lokaciji, na Drevoredu Martina Luthra pa letos tudi BOŽIČNO SENJE. Obiskovalce čaka bogata gostinska ponudba in izdelki rokodelcev, popoldan sledi otroški program in koncerti.

Vabljeni na BOŽIČNO SENJE v petek, 21. decembra 2018:

14.00  - druženje, glasba, stojnice, gostinska ponudba, ...

17.00 - Rajanje z Mišo Zečević

17.30 – pravljice v pravljični deželi  (pravljičarka Ana, PIŠK Murska Sobota)

18.00 - IVANA GALIĆ & BAND - koncert    

Zasedba: Darko Horvat, kitarist, Nenad Resnik, Neven Resnik, Boris Beštak     

Ivana Galić je vsestranska vokalistka, ki spretno združuje klasične in popularne zvrsti glasbe. Diplomirala je na prestižni Royal College of Music v Londonu. Danes nastopa v vseh pomembnih dvoranah na Hrvaškem in po svetu. Gostuje na Norveškem, v Nemčiji, Sloveniji, Združenih državah Amerike, Angliji, Keniji in drugod. Dobitnica je številnih mednarodnih nagrad, predvsem v Ameriki, na področju gospel, blues in ljudske glasbe. V božičnem programu bomo slišali izbor gospel pesmi, soula in funka ter pop rock priredbe.

 NA BOŽIČNEM SENJU TUDI GOSTINSKA PONUDBA:

Gostilna Marič, Okrepčevalnica Bistro Tanja, Hotel Diana, Prekmurska Iža, Maži Bar, Okrepčevalnica Jugda, Mr. Kurtos

NA STOJNICAH BOGATA IZBIRA PRAZNIČNIH DARIL:

Ančabananča (izdelki iz naravnih materialov), Leseni spominki Valerija Cer, Ana Marija (izdelki iz servietne tehnike), Darinka unikati (šivani izdelki), Center Sonček MS, Unikat za vsak dan (izdelki iz jeansa, umetnega usnja), OrgonChiArt by Jasmin (nakit v boho stilu idr.), Izvirnica unikatni nakit, It`s Pepa (izdelki iz gline), Pletarstvo Kalman, Grily naturae (izdelki iz sivke), Medičarstvo Jožica Celec, Kmečka sirarna Gorički raj, Valerija Černjavič (piškoti),  Glina TinaKmetija J.A.N.A. (izdelki iz aronije), Flika (drobna galanterija), Darinka ustvarja (prtički, verižice), Podeželska čokoladnica Passero, Lena unikatni izdelki, Fina keramikaLaslo Etelka (kvačkani izdelki), PocoLoco (nakit iz lesa), D.Art (božični okraski, darilca).

Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa.


Fotogalerija