ZA IZVEN

PRESTAVLJENO - MAGNIFICO - Na Blizu

Gledališče Park Murska Sobota

DO NADALJNJEGA ODPOVEDANE VSE PREDSTAVE IN DOGODKI

 

Spoštovane obiskovalke in obiskovalci dogodkov v Gledališču Park,

obveščamo vas, da so zaradi sprejetih ukrepov vlade in pristojnih institucij pri preprečevanju okužbe s koronavirusom do preklica odpovedani vsi dogodki. 

V tem času bo zaprta tudi blagajna.

O nadaljnjem poteku stanja in o novih terminih odpovedanih ali prestavljenih dogodkov vas bomo obveščali na naši spletni strani in družbenih omrežjih.

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Magnifico, rekorder po številu razprodanih koncertov v Areni Stožice, se odpravlja na vseslovensko turnejo Na Blizu.

Balkanski šarlatan in kantavtor pravi, da je za turnejo sicer kriva kratkovidnost, a hkrati napoveduje najbolj širokogledni bližnji šov. Med dobro znane in zimzelene uspešnice se bo pomešala na skrivaj napisana lirika dokončno nedokončane zbirke Antivirusov, prav tako pa bo dovolj časa, da se spletejo prijetne vezi z občinstvom.

Magnifico je v zadnjih treh desetletjih močno zaznamoval slovensko kulturo. V svoji karieri je izdal osem avtorskih plošč in tri filmske albume, imel pa preko 1000 koncertov doma in po svetu. Po svetovnem uspehu singla Hir Aj Kam, Hir Aj Go (2004) so se zgodile še številne uspešnic,e s katerimi je vstrajno premikal meje. Od evrovizijske in zimzelene Silvije, pa do skladbe Samo Ljubezen in Gdo je čefur. V Srbiji so skladbo Pukni zoro vzeli za svojo in jo pojejo že takoj za himno, leta 2018 pa jo je na svetovnem prvenstvu posvojila tudi njihova nogometna reprezentanca. Uspeh pri južnih sosedih je zapisal ne samo s skladanjem glasbe za film Montevideo, Bog te video, pač pa tudi za eno najbolj uspešnih serij našega časa, Sence nad Balkanom. Magnifico v letošnjem letu pripravlja tudi novi album, ki ga je že napovedal s skladbo Pegica.

Vstopnice so že v prodaji pri blagajni Gledališča Park