ZA LUTKOVNI ABONMA

PRESTAVLJENO -Kitty Crowther: JURE IN JAKA, Lutkovno gledališče Ljubljana

Spoštovane obiskovalke in obiskovalci dogodkov v Gledališču Park,

10. marca je začela veljati Odredba o prepovedi zbiranja na javnih prireditvah v javnih prostorih zaprtega tipa v Republiki Sloveniji,  kjer se zbira več kot 100 ljudi, dokler ne preneha nevarnost širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19).

Zato smo prisiljeni  prestaviti vse dogodke, napovedane do 25. marca. O nadomestnih terminih  vas bomo obvestili naknadno.  Prosimo vas, da spremljate našo spletno in FB stran.

Dokončno odpovedan je le koncert Mediteranski večer z EROSI IN MANCO ŠPIK. Vsem, ki ste kupili vstopnice pri blagajni Gledališča Park, bomo vrnili denar.

----------------------------------------------------

Peta predstava Lutkovnega abonmaja 2019/20. 

Režija: Ivana Djilas.

Igrajo: Asja Kahrimanović Babnik, Martina Maurič Lazar, Blaž Celarec.

Jure in Jaka je poučna zgodba o prijateljstvu, ki premaga vse ovire. Jaka je kos. In kosi so seveda črni. Jaka pa je tudi sila radoveden kos, zato ga hrepenenje vleče v svet, v druge svetove, predvsem pa si močno želi videti morje. Na svoji prvi ekspediciji sreča Jureta. Jure je galeb. In galebi so seveda beli. Ne bela in ne črna barva ne Jaki in ne Juretu ne predstavljata nobene težave, saj razlike sploh ne opazita; spoprijateljita se in Jaka se odzove Juretovemu vabilu, naj gre z njim domov. Toda ta idila se poruši, ko prispeta v galebje mesto ...

PREDSTAVO SI BODO OBISKOVALCI OGLEDALI S SEDEŽEV NA ODRU, ZATO BO ŠTEVILO OMEJENO.

Cena vstopnice: 5 evrov.